Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Пройшов другий міжнародний Фестиваль повітряних зміїв

21/05/2018

19 та 20 травня 2018 року відбувся другий в Україні міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival-2018, який проходив у дуже мальовничому місці, селі Трихати Миколаївського району.

Подивитися на це дійство з'їхалися більше 20 тисяч глядачів не лише з Миколаївщини, а й з сусідніх областей.

         У фестивалі взяли участь змієнавти з багатьох країн світу - Італії, Бразилії, Німеччини, Швейцарії, Туреччини, Польщі, Нідерландів, Болгарії, Естонії, а також представники різних областей України.

         У небі над Трихатами можна було побачити сотні літаючих тварин: величезний дракон, панда, віслюк, заєць, птахи, комахи, інші персонажі та фігури величезних розмірів у 3D форматі.

           У програмі фестивалю професійні педагоги презентують майстер-клас із власноручного створення повітряних зміїв для бажаючих долучитися до основ змієнавтики – науки про виготовлення і запуск повітряних зміїв. На відкритому повітрі  розгорнулося феєричне дійство у колоритному національному стилі, а саме концертно-розважальна програма за участю зіркових груп та талановитих колективів співу та танцю, ігри, конкурси, ярмарок hand-made та національної кухні, різнобарвні арт-об`єкти, тантамарески та багато іншого.

Головним спонсором фестивалю став Ольшанський цементний завод ПАТ «Югцемент» компанії "Dyckerhoff Ukraine" та багато інших небайдужих організацій-спонсорів.

 

Всі новини →