Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Семінар – нарада працівників культури Миколаївського району

20/04/2018

20 квітня 2018 року у приміщенні відділу культури Миколаївської райдержадміністрації  відбувся районний семінар – нарада працівників культури.

         На заході були присутні:

-         начальник відділу культури – Вікторія Бойченко;

-         методисти Районного будинку культури;

-         художні керівники, директори та завідуючі будинків культури та сільських клубів.

Вступним словом начальник відділу культури  - Вікторія Бойченко привітала всіх присутніх і розповіла про сьогоднішній семінар, як він буде проходити за планом і звернула увагу на співпрацю всіх працівників клубних закладів з відділом культури, просила підтримувати відносини і об’єднанні територіальні громади.

Працювали на семінарі – нараді за таким планом:

 -       Розповідь про нематеріальну культурну спадщину та її дослідження на території Миколаївського району; основні помилки учасників конкурсу читців – Анна Чех.

 -      Вибори комісії, яка відповідає за дослідженням з пошуку нематеріальної культурної спадщини – Лариса Горбачова.

 -       Надання методичних рекомендацій зі сценічної мови для ведучих масових заходів сільських закладів культури на прикладі сценарію до Дня перемоги – Ірина Довголюк.

-        Надання методичних рекомендацій у роботі з вокальними колективами, та методична допомога у підготовці до участі в обласному вокальному конкурсі «АРТ – МІХ»  - Наталія Лисогор.

 -       Пропозиції щодо проведення свят: до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; до Міжнародного Дня захисту дітей – Лариса Горбачова.

Після обговорення всіх нагальних питань, була створена комісія по дослідженню нематеріальної культурної спадщини у Миколаївському районі та обговорювалась концертна програма фестивалю патріотичної пісні «Не старіють душею ветерани».

Семінар пройшов в активній і дуже інформативній формі. Бажаємо всім продуктивної і творчої роботи у галузі культури.

Всі новини →