Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Укомплектування вакансій військової частини

19/04/2018

Про переваги, престижність та високий заробіток для безробітних розповіли на черговій презентації контрактної служби в Збройних Силах України. У заході, що відбувся 16 квітня 2018 року в Миколаївському РЦЗ взяли участь: військовий комісар Миколаївського РВК, його заступник, директор Миколаївського РЦЗ та безробітні Миколаївського району - демобілізовані учасники АТО.    

Захід відкрив директор Миколаївського РЦЗ Олександр Ткачук, який наголосив, що служба за контрактом у ЗС України сьогодні є престижною та перспективною.

         Військовий комісар Сергій Володимиович Малько презентував вакансії, за якими проводиться підбір претендентів на військову службу за контрактом у військовій частині яка обслуговує Широколанівський полігон.

         У присутніх виникло багато запитань щодо умов служби, відповідності дійсності виписаного в договорі матеріального забезпечення, місця можливої служби  та  участі  в  зоні проведення АТО.  

         В результаті зустрічі декілька безробітних виявили зацікавленість до пропозицій та наступного дня відвідали військовий комісаріат з метою проходження подальших співбесід.

 

Всі новини →