Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Громада Миколаївського району зустріла чемпіона Максима Ярового

21/03/2018

      Сьогодні, 21 березня 2018 року, громада Миколаївського району зустріла золотого та бронзового призера Паралімпійських Ігор 2018 року в Пхенчхані Максима Ярового.
      Майстер спорту міжнародного класу, Почесний громадянин Миколаївського району, інваспортсмен Максим Яровий двічі став переможцем на цих змаганнях. Перемоги він здобув в категоріях: сидячи на дистанціях (спринт), в лижних перегонах на 15 км, 7,5 км.
         Спортсмена та його батьків вітали голова Миколаївської районної державної адміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Бродецький, Ольшанський селищний голова Сергій Новак,  представники Ольшанської селищної ради Миколаївського району, чемпіон з фрістайлу на Олімпійських Іграх 2018 року Олександр Авраменко, а також рідні та друзі Максима.

         Квіти від громад Миколаївського району та Ольшанської ОТГ, запашний коровай від с. Трихат, сувенірна іменна кружка від смт. Ольшанське, особливо «кричалки», які склали учні Трихатської ЗОШ, а озвучили вчителі і всі присутні на цій зворушливій зустрічі, слова любові і захоплення зустріли нашого Олімпійського чемпіона, його тренера – Олександра Васютинського та батьків – Валентину Михайлівну та Володимира Анатолійовича Ярових.

 

Всі новини →