Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України: легко, зручно, корисно

23/02/2018

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! Цікавить Ваше пенсійне забезпечення сьогодні чи в майбутньому, але немає часу на відвідування установи Пенсійного фонду України?

Для Вас створено сучасний електронний ресурс веб-портал Пенсійного фонду України, завдяки якому можна в режимі он-лайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу, коштів, сил і постійно контролювати дані, які впливають на розмір пенсії сьогодні або у майбутньому. Веб-портал – це сучасний сервіс надання послуг в електронному вигляді.

Після нескладної процедури реєстрації користувачі мають змогу ознайомлюватися з розміщеними на веб-порталі інформативними матеріалами, а у разі потреби – і використовувати їх з практичною метою. Це зручно, тому що швидко і доступно, вигідно, тому що отримати таку інформацію можна безкоштовно.

Звернувшись до послуг, які надаються через зазначений веб-портал, користувачі зможуть отримати інформацію щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії. Також, можна буде ознайомитись із формами заяв, необхідних для призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, отримання допомоги на поховання та заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

Підприємці та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, зможуть отримати таку інформацію як взяття їх на облік в органах Пенсійного фонду України, ознайомитись із умовами нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, з умовами та порядком складання і подання звітності, а також отримати форми бланків, заяв, інших документів, необхідних для взяття на облік або зняття з нього.

Слід зауважити, що значну зацікавленість електронний сервіс викликає у людей похилого віку. І це неважко пояснити, бо коли виникає потреба вирішити якесь важливе питання, зовсім не обов'язково їхати до територіального управління Фонду. Все можна робити вдома, а зекономлений час і гроші використати на інші справи.

Активними користувачами веб-порталу є й працюючі громадяни області, оскільки для них тут також передбачено чимало можливостей, але основна - мати змогу дізнатись, яку заробітну плату офіційно нараховує роботодавець та чи зараховується страховий стаж в повному обсязі.

Насьогодні, завдяки порталу електронних послуг можна одержати відповідь на ці та багато інших запитань.

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИНИ, закликаємо Вас скористатися перевагами, які надає веб-портал електронних послуг вже зараз та заздалегідь потурбуватися про свою майбутню пенсію!!!

Для реєстрації на веб-порталі необхідно прийти до управління Пенсійного фонду України за місцем проживання та оформити заяву. При собі треба мати паспорт та ідентифікаційний код. Після чого видається розписка про одержання заяви та реєстраційний код, який потрібний для реєстрації на веб-порталі. Зайшовши на веб-портал ПФУ за адресою: portal.pfu.gov.ua, вибравши пункт меню «Реєстрація на порталі», потрібно заповнити реєстраційну форму, вибравши логін і пароль. Далі на електронну адресу надійде лист, потрібний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження, з веб-порталу, надходить повідомлення про успішне закінчення реєстрації.

Зареєструватися можливо за адресою Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області: м. Миколаїв, пр. Богоявленський, 55-е, 1, 3 поверх (Центральний та Заводський відділи обслуговування громадян).

Керівництво Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області

 

 

Всі новини →