Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Служба за контрактом, як перспектива зайнятості

12/02/2018

       12 лютого 2018 року, з метою розширення можливостей працевлаштування безробітних, в Миколаївському районному центрі зайнятості відбувся інформаційно-роз’яснювальний семінар з орієнтації на Службу в Збройних Силах України за участю представників Миколаївського районного військомату. У заході взяли участь 15 безробітних в числі яких були демобілізовані учасники АТО.

         Відкрив захід директор Миколаївського РЦЗ Олександр Ткачук, звернувши увагу присутніх на те, що контрактна служба є гарантію працевлаштування, а професіія військовослужбовця одна з найбільш актуальних та високооплачуваних професій на сьогоднішньому ринку праці.
        Далі перед безробітними виступили представники  Миколаївського РВК, які розповіли присутнім про військовий контракт, як перспективу отримати високооплачувану, престижну роботу, презентували військові частини м. Миколаєва.
 
      
Також присутні отримали інформацію про гарантії з боку держави особам, які укладають контракт.

       Крім того представники військомату розповіли про реформу своєї структури, а саме про роботу майбутнього Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦКтаСП).

       По закінченню семінару запрошені, які виявили інтерес до даного виду зайнятості мали можливість отримати відповіді на зацікавлені їх питання.

 

Всі новини →