Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Чудове свято-День Святого Миколая!

20/12/2017

        В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі саме в цей день здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші мрії.

         День Святого Миколая в Миколаївському районі пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини. За доброю традицією, 19 грудня 2017 року, із солодощами та запашними мандаринами до хлопчиків та дівчаток, яким, на жаль, довелось зустрічати свято у лікарні, завітали голова райдержадміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Олексій Бродецький, а також директор філії «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» Андрій Добровольський.
         Як зазвичай, до цього святкового дня працівники педіатричного відділення прикрашають ялинку, біля якої чемні та слухняні дітки читають віршики, дарують їх святому Миколаю.
Також подарунки для своїх дітей отримали і співробітники районного військового комісаріату.

«Завдання дорослих стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, аби кожна дитина у цей день повірила в казку та отримала омріяні подарунки, подарувати тепло й увагу тим діткам, які  найбільше потребують нашої підтримки й турботи»,- зазначила Алла Воробйова.

         А ще не залишаться без уваги вихованці будинків сімейного типу Масленнікових (с. Весняне) та Вівчарів (с. Нечаяне). Вихованці щиро раділи солодощам, які привезли гості, та залюбки спілкувалися із ними.

         Посприяли тому, щоб дітвора мала приємну нагоду порадіти, Алла Воробйова, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бродецький, депутат районної ради Олексій Бродецький депутат районної ради Максим Ткачов, директор ПСП «Аскер» Геннадій Іванов та Андрій Добровольський.

 

Всі новини →