Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Діалог офіцера з молоддю

15/12/2017

В рамках «Тижні професійних майстер-класів» гостем Миколаївського районного центру зайнятості на минулому тижні був підполковник ЗСУ Костянець Юрій Йосипович.

         Юрій Йосипович – офіцер з насправді бойовім досвідом. За його плечами війна в Афганістані, участь в миротворчих місіях, війна на сході України (АТО), участь ще в декількох збройних сутичках на території СРСР.

         На зустріч були запрошені безробітні Миколаївського району віком від 18 до 35 років. Метою було сприяння популяризації служби у Збройних Силах України, як одного з видів зайнятості.

          Зустріч пройшла у формі діалогу, де підполковник Костянець Ю.Й. розповів про свій офіцерський шлях, на прикладах порівняв службу в минулому та сьогоденні можливості ЗСУ, зазначив переваги сучасної контрактної служби. Крім того ознайомив молодих людей з порядком відбору громадян України на військову службу за контрактом та умовами проходження служби, про професії та вакансії, які потрібно укомплектувати, рівнем грошового забезпечення, перспективами кар’єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців.

          В результаті зустрічі декілька безробітних виявили зацікавленість до пропозицій та наступного дня відвідали військовий комісаріат з метою проходження подальших співбесід.

         В цілому отримана інформація зацікавила присутніх. Юрію Йосиповичу довелось відповісти на велику кількість запитань присутніх.

 

 

Всі новини →