Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Майстер-клас з питань плодоовочівництва

11/12/2017

На минулому тижні в Миколаївському районному центрі зайнятості представники благодійного фонду «ЛАСКА» провели майстер-клас з питання плодоовочівництва.

       На захід були запрошені як фермери Миколаївського району так і безробітні які проживають в сільській місцевості та мають земельні ділянки.

        Спеціалісти-аграрії розповіли про правила зберігання та охолодження плодоовочевої продукції, правила миття, сортування та пакування продукції. Присутні обговорили питання захисту рослин, внесення добрив, сучасної агротехнології.

         Представники «ЛАСКИ» розповіли про роботу австрійських метеорологічних станцій «Metos», про можливість проведення аналізу грунтів та як отримати прогнози погоди та захворюваності рослин

         В ході зустрічі було обговорено питання методики кооперації малих та середніх сільгоспвиробників, яка дозволяє створювати оптові партії продукції для крупних торговельних мереж.

        На завершення зустрічі було обговорено питання рентабельності того чи іншого виду сільгосппродукції з урахуванням специфіки району.

 

Всі новини →