Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Презентація Українського Проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) в Миколаївському районному центрі зайнятості

07/12/2017

       6 грудня 2017 року в Миколаївському районному центрі зайнятості відбулась презентація благодійного фонду «ЛАСКА».

       Фонд «ЛАСКА» створено з метою посилення можливостей дрібних сільгоспвиробників, малих та середніх фермерів, виробників плодоовочевої продукції та інших зацікавлених учасників півдня України, підвищення рівня ведення господарства, рівня стабільності та конкурентоспроможності.

       Цей проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). MEDA співпрацює з Ізраїльським агенством міжнародного співробітництва (MASHAV) та міжнародними сервісними компаніями з метою надання технічної підтримки. 

        Залучені клієнти проекту матимуть змогу брати участь у грантових програмах та отримувати спів-фінансування для реалізації різних проектів та програм в сфері плодоовочівництва, користуватись знижками на придбання сільськогосподарського обладнання.

       Метою зустрічі було залучення всіх бажаючих до можливої співпраці.

       Слід зауважити, що для безробітних осіб, які проживають переважно у сільській місцевості можливість такої самозайнятості є виходом із скрутного становища та перспективним видом діяльності, а для роботодавців району - шанс покращити своє становище та зайняти гідну позицію на ринку плодоовочевої та зернової продукції.

 

 

Всі новини →