Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації

15/11/2017

15 листопада 2017 року о 1100 проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації   Алли Воробйової.

На засіданні розглянуто низку важливих питань, з метою недопущення виникнення на території Миколаївського району надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а саме:

1.       Про стан джерел протипожежного водопостачання в Миколаївському районі.

2.       Про дотримання заходів пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з постійним або тимчасовим масовим перебуванням людей на території Миколаївського району.

3.       Про попередження загибелі людей в житловому секторі Миколаївського району протягом опалювального періоду 2017/2018 років.

4.       Про створення в Миколаївському районі команд місцевої пожежної охорони.

5.       Про результати роботи комісії щодо перевірки підготовки та готовності органів управління та сил реагування до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2017/2018 років.

6.       Про затвердження плану усунення недоліків, виявлених під час цільової перевірки Миколаївського району щодо підготовки і готовності служби цивільного захисту, об’єктів життєзабезпечення до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2017/2018 років.

 З вказаних вище питань комісією було прийнято відповідні рішення, які доведені до відповідальних виконавців.

 

 

Всі новини →