Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

СЕМІНАР ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ – «БУДУЙ СВОЄ»

15/11/2017

       З метою підвищення поінформованості безробітних про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, про можливості відкриття власного бізнесу, 14 листопада 2017 року фахівці Миколаївського районного центру зайнятості провели семінар «Як розпочати свій бізнес», де була презентована Програма підтримки підприємництва від Ощадбанку України «Будуй своє».

        Представник дирекції Ощадбанку розповіла присутнім, що це унікальна Програма, яка розрахована як для Клієнтів банку, так і для не – Клієнтів банку. Учасником програми може стати будь-який підприємець (ФОП чи ТОВ). А ставши її учасником та Клієнтом Ощадбанку, він отримує миттєвий пакет для бізнесу, куди входить: швидке відкриття рахунку, корпоративна картка та зручний інтернет-банкінг.

        Також «Будуй своє» передбачає можливість скористатись підтримкою провідних компаній – партнерів Ощадбанку, які пропонують знижки та безкоштовне користування послугами протягом певного терміну часу .

        Головним пріоритетом даної програми є навчання. Для цього розроблено Портал «Будуй своє» (https://buduysvoe.com/), зареєструвавшись на якому клієнти мають можливість пройти тестування, для визначення напрямку майбутньої підприємницької діяльності, пройти навчальні курси в сфері фінансів, маркетингу та ІТ, записатись на консультацію та отримати поради менторів та просто ознайомитись з різними бізнес публікаціями.

        Окрім цих послуг, клієнти зможуть скористатись фінансовою підтримкою. Ощадбанк розробив нові програми мікрокредитування, які уже стартують найближчим часом.

 

Всі новини →