Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено семінар для роботодавців

20/10/2017

      Минулими днями в Миколаївському районному центрі зайнятості головним державним інспектором Управління Держпраці у Миколаївській області Оленою Пшеничною було проведено семінар для роботодавців та фізичних осіб підприємців Миколаївського району з питань оформлення трудових відносин з найманими працівниками та мінімальних гарантій в оплати праці.

        Відкрив семінар директор Миколаївського РЦЗ Олександр Ткачук, який зазначив, що подібні семінари вже стали традиційними. Завдяки таким зустрічам спеціалісти Управління Держпраці у Миколаївській області доносять до роботодавців та найманих працівників оперативну інформацію щодо останніх змін у Законодавстві, які стосуються обох сторін.

      Олена Пшенична роз’яснила учасникам семінару про порядок оформлення трудових відносин між роботодавцем та працівником, про види трудових договорів, порядок їх укладення, головні складові елементи визначення трудового договору, укладання трудових договорів з підприємцями, які оформлюють найманих працівників, укладання трудового договору за сумісництвом, порядок розірвання трудового договору, головні критерії цивільно–правових договорів та їх відмінність від трудових договорів.

      Також присутніх повідомлено про посилення відповідальності роботодавців за порушення трудового законодавства в частині не оформлення належним чином трудових відносин.

      Пшенична О.О. відповіла на питання учасників семінару та нагадала у яких випадках можливо звернутися за консультацією та допомогою до Управління Держпраці  у Миколаївській області.

 

 

Всі новини →