Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Завжди на варті!

19/09/2017

17  вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше людське життя. Тому, з нагоди професійного свята, 15 вересня 2017 року, в 19-ій пожежній рятувальній частині ГУ ДСНС України у Миколаївській області, відбулися урочисті заходи.

 Розділити святкові хвилини з людьми складеної і відповідальної професії завітала заступник голови райдержадміністрації Олена Іванова. Кращих працівників за проявлену мужність та героїзм під час надзвичайних ситуацій було нагороджено грамотами голови райдержадміністрації.

 Під час заходу згадувалися приклади відваги та рішучості, проявлені рятувальниками під час виконання службових обов’язків, що свідчить про те, що тут працюють люди, які сильні духом, загартовані часом і випробуваннями.

         Безмежна вдячність від усіх нас -  це найвища оцінка їх благородної праці. Успішно ліквідовані пожежі, наслідки аварій, попередження різного роду надзвичайних ситуацій, забезпечення безпечної життєдіяльності населення - найкраще підтвердження вагомого внеску рятувальників у розвиток та зміцнення Української держави.

Всі новини →