Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

25/07/2017

25 липня 2017 року відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

У засіданні взяли участь: заступник голови комісії, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Анна Пінькова, представники відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації, фінансового управління райдержадміністрації, Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області, Миколаївського відділення Очаківської ОДПІ, управління державної казначейської служби у Миколаївському районі, Миколаївського районного центру зайнятості.

Олексій Бродецький довів до відома членів комісії порядок денний, згідно якого на засідання комісії було винесено 2 питання. Заперечень до порядку денного не було.

         За результатами проведеного засідання комісії було надано ряд доручень членам комісії, серед яких тримати на постійному контролі питання виплати поточної заробітної плати та стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах району.

Всі новини →