Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Нарада щодо організації і збереження позакласної роботи серед учнів

30/06/2017

        29 червня 2017 року відбулась нарада за участі голови районної державної адміністрації Алли Воробйової, першого заступника голови районної державної адміністрації Олексія Бодецького, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Олени Завгородньої, начальника фінансового управління Володимира Свічинського, директора районного будинку творчості учнів Петра Бужикова,сільських голів, щодо організації і збереження позакласної роботи серед учнів, в умовах децентралізації та обмеженістю коштів у місцевих бюджетах.

           Завдання  дуже непросте, адже на плечі громад покладається все більше повноважень у  сферах освіти, культури, благоустрою ігрошей, звичайно, на все не вистачає.

         В той же час позакласна робота з молоддю - створення сприятливого середовища для  дотримання активності, поєднання рухового навантаження, забезпечення емоційно сприятливої атмосфери розвитку і відпочинку дітей.Миколаївському району є чим пишатися - творчі колективи і гуртки будинку творчості учнів є переможцями обласного  і загальнодержавного рівнів, а сам він один із кращих  в області протягом багатьох років.

     В зв`язку з недостатністю коштів для забезпечення роботи всіх гуртків районна державна адміністрація звернулася за допомогою до сільських голів. Обговорення було активним, зацікавленим, прийнято рішення підтримати пропозиції і розглянути на найближчих сесіях сільських рад.

 

Всі новини →