Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації

29/06/2017

29 червня 2017 року проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олени Іванової.

    На засіданні розглянуто низку важливих питань, з метою недопущення виникнення на території Миколаївського району надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а саме:

1.     Про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 18.04.2012 року №108-р «Про охорону життя людей на водних об’єктах області у літній період».

2.     Про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 31.03.2016 року №100-р «Про створення на території Миколаївського району підрозділів місцевої пожежної охорони».

3.    Про забезпечення пожежної безпеки в пожежонебезпечний весняно-літній період 2017 року на території Миколаївського району. Затвердження плану заходів, спрямованих на посилення техногенної та пожежної безпеки на території району в пожежонебезпечний весняно-літній період 2017 року.

4.    Про запобігання масовим отруєнням населення дикоростучими грибами.

5.  Про виділення паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Миколаївського району.

 З вказаних вище питань комісією було прийнято відповідні рішення, які доведені до відповідальних виконавців.

 

Всі новини →