Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Урочистості до дня Конституції України

27/06/2017

    27 червня 2017 року в залі будинку культури «Промінь» відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України за участі голови райдержадміністрації Алли Воробйової, голови районної ради Юрія Пінькового, представників трудових колективів структурних підрозділів райдержадміністрації та установ районуЗі словами вітання з нагоди державного свята до присутніх звернулася голова райдержадміністрації «21 рік тому, а саме 28 червня 1996 року український парламент прийняв основний Закон України - Конституцію. За цей час держава пройшла безліч випробувань, насамперед ми твердо стали на шлях свободи, демократії  і європейських реформ. Головним пріоритетом Конституції України є людина, її честь, гідність та свобода. Давайте разом розбудовувати нашу державу, приймати виважені рішення. У цей урочистий день щиросердно бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України! Нехай це свято додає наснаги та впевненості у власних силах і в нашій спільній перемозі!».               Почесними грамотами та Подяками Миколаївської районної державної адміністрації  з метою заохочення за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики, соціально-економічний розвиток району, з нагоди 21-ї річниці Конституції України було нагороджено представників Миколаївського району.

         Слова вітання з нагоди свята звучали і з вуст голови районної ради Юрія Пінькового, який нагородив представників Почесною грамотою Миколаївської районної ради Миколаївської області за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди 21-ої річниці Конституції України.

          Разом із ведучими заходу учасники урочистостей здійснили екскурс в історію становлення української державності.

         Чудові українські мотиви прозвучали у виконанні  народного вокального ансамблю «Хорошее настроение» Районного будинку культури та художні колективи району.

         Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

        Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

 

Всі новини →