Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Загальнонаціональна інформаційна кампанія ДСЗ.

22/05/2017

   Державною службою зайнятості з 10 травня 2017 року розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників з метою надання допомоги молодим українцям у виборі майбутньої професії. Кампанія триватиме орієнтовно 1-2 місяці.

  Для активного залучення школярів до профорієнтаційного тестування на загальнонаціональних телеканалах та у мережі  Інтернет за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=fI3YWm_Ecfc&t=7s транслюватиметься ряд соціальних роликів, які розповідатимуть молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії. 

        Тестування для визначення своїх здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти у будь-якому з 550 центрів зайнятості по всій Україні.

            Для того, щоб пройти тестування у центрі зайнятості, не потрібно ніяких попередніх приготувань. Спеціаліст центру підбере необхідний тест для відвідувача, який триває від 30 до 180 хвилин. По його завершенню відвідувач отримує інформацію, яка допоможе визначити галузь професійної діяльності, до якої найбільш розташована людина.

 

Всі новини →