Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

03 квітня 2017 року відбулась загальна апаратна нарада

03/04/2017

03 квітня 2017 року в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провела голова райдержадміністрація  Алла Воробйова за участю голови районної ради Юрія Пінькового, керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

Відкрила загальну апаратну нараду голова районної державної адміністрації Воробйова Алла Володимирівна, яка на початку засідання вручила грамоти Миколаївської районної державної адміністрації, за сумлінне виконання військового обов’язку, свідому громадську позицію, мужність виявлену під час проведення дводенних навчальних зборів підрозділів Територіальної оборони Миколаївської області та з нагоди 73-річниці визволення Миколаївщини від нацистських загарбників Потлову Є.А., Кананеу Ю.М., Клюцевському О.І. та Моспану М.О., ознайомила присутніх з головними подіями які відбулись на території Миколаївського району у лютому місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у березні 2017 року.

Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за березень  місяць. Мова, зокрема, йшла про підвищення ефективності діяльності закладів освіти, культури, охорони здоров’я в галузі раціонального використання бюджетних асигнувань. На цьому акцентував увагу і  начальник фінансового управління райдержадміністрації В.І.Свічинський, який  поінформував про виконання планових показників дохідної та видаткової частин районного бюджету. 

Начальник відділу освіти О.А.Завгородня зупинилася на існуючих проблемах  та доповіла про методичну роботу за  березень 2017 року, а також  про стан навчально-виховного процесу в навчальних закладах.

Військовий комісар Миколаївського районного військового комісаріату Малько С.В. доповів присутнім про підсумки призову на контрактну службу за І квартал 2017 року, зазначив, що призов по району виконано на 84 %. Звернувся до  селищного, сільських голів продовжити інформаційно-роз`яснювальну роботу, щодо проходження військової служби на контрактній основі та призов на строкову службу у квітні-травні 2017 року.

        Безмощук Тетяна - представник громадської організації “Сила Єднання” проінформувала присутніх, що  21 травня 2017 року в с.Трихати, відбудеться міжнародний фестиваль повітряних зміїв та про заходи, які передбачаються:

   - запуски повітряних зміїв іноземними, вітчизняними змієнавтами професіоналами та всіма бажаючими;

   - майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв власними руками та їх запуск;

   - концертна та розважальна програми;

   - ярмарок сувенірів, виробів мистецтва, продуктів власного виробництва та частування гостей традиційними стравами місцевої громади та іншими блюдами української кухні;

   - організація місця для фотографування – арт-об’єкти.

       Це унікальна подія для України, єдиний у своєму роді Фестиваль по всій країні, який дає можливість привернути всеукраїнські ЗМІ, туристів з різних регіонів, зайняти свою нішу серед фестивалів на природі досягти підвищення престижу регіону, та інтересу бізнесу всеукраїнського рівня, транспортних компаній тощо.

      Завершуючи загальну апаратну нараду Алла Воробйова підвела підсумки, надала відповідні протокольні доручення та звернула увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами.  

 

     

 

 

 

Всі новини →