Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Степівчани продемонстрували спортивну майстерність

29/03/2017

      Спортивні змагання з інтелектуальних видів спорту - шахів та шашок - мешканці Степівської сільської ради присвятили 73-ій річниці визволення Миколаївського району від німецько-фашистських загарбників та 30-річчю ветеранської організації Степівської сільради. Відбулось дійство минулих вихідних у Степівському спорткомплексі «Надія». Ініціатор проведення ігор - голова ветеранської організації Людмила Льгова.

Звертаючись під час урочистого відкриття до учасників турніру, директор ДПП «Степове», депутат районної ради Андрій Погорєлов зазначив, що він вітає чудову ініціативу ветеранів. Адже, будь-яка подія, спрямована на вшанування пам’яті воїнів-визволителів періоду Великої Вітчизняної війни, є щирою вдячністю їм від нащадків. Керівництво господарства всіляко підтримує і підтримуватиме такі потрібні і важливі починання.
        Голова організації ветеранів Степівської сільської ради Людмила Льгова сердечно поздоровила усіх із визначними датами, побажала результативної, цікавої гри.
      Слід зазначити, що підтримували своїх шанованих односельців і юні жителі села Степове, які приходять «за здоров’ям» та фізичною красою у свого роду фітнес-зал, що діє у спорткомплексі. Юнаки та дівчата, усі бажаючі під керівництвом тренера Олександра Кав’юка «розбираються» з боксерською грушою, вчаться правильно «качати» прес та біцепси, піднімати гирі та штангу, робити корисні для здоров’я та фізичного розвитку вправи на іншому спортивному обладнанні.

      Це є ще одним підтвердженням, що представники степівської громади - палкі прихильники спорту та здорового способу життя.

 

 

Всі новини →