Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Співпраця Державної служби зайнятості з новоутвореними ОТГ продовжується

23/03/2017

       Миколаївський районний центр зайнятості тісно співпрацює з новоутвореними обєднаними територіальними громадами. Стали традиційними зустрічі керівництва РЦЗ з головами ОТГ.

        Слід зазначити, що можливості сільського населення отримати роботу є обмеженими. На територіях деяких сільських населених пунктів не міститься жодного сільгосппідприємства. На зайнятість населення впливає переважно тимчасовий або сезонний характер роботи у сільському господарстві. Кожна громада потребує допомоги у вирішенні зазначених питань.

        Державна служба зайнятості пропонує послуги різного характеру, а саме: допомога у працевлаштуванні, питання створення нових робочих місць, організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, підвищення кваліфікації мешканців громади, у тому числі, і за сприянням ДСЗ.

        Ось і на цьому тижні відбулась чергова зустріч директора ЦЗ Олександра Ткачука з головою Ольшанської ОТГ Сергієм Новаком. На зустрічі обговорили питання співпраці у напрямку організації громадських робіт. Також обговорили питання створення нових підрозділів у структурі громади. Олександр Ткачук запропонував допомогу центру зайнятості у підборі кадрів.

Всі новини →