Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Робота щодо орієнтації населення на службу за контрактом

27/02/2017

        Миколаївським районним центром зайнятості проводиться спільна робота з Миколаївським районним військовим комісаріатом та районною державною адміністрацією щодо орієнтації населення на службу за контрактом.

        Про це йшла мова на нараді 27 лютого 2017 року яка проводилась в приміщенні райдержадміністрації Миколаївського району. На нараду були запрошені голови сільських рад з працівниками відповідальними за військовий облік.

        Вела нараду голова Миколаївської РДА Алла Воробйова.

        Миколаївський районний військовий комісар Малько С.В. у своєму виступі довів присутнім інформацію про стан справ з призивом на контрактну службу, розповів про ті пільги якими користуються воїни-контрактники та члени їх сімей. Було проведено аналіз по кожній сільській раді.   

           Директор Миколаївського РЦЗ Олександр Ткачук виступаючи зазначив, що в центрі зайнятості запроваджено в щотижневому режимі «День учасника АТО та орієнтації на службу за контрактом», до проведення яких залучаються представники військомату, проводиться постійне рекламування, відбір та направлення на навчання кандидатів на військову службу за контрактом. Центром зайнятості вибудовано планомірну перспективну стратегію щодо якісного відпрацювання питання орієнтації безробітних на службу за контрактом. Крім цього в січні 2017 року в РЦЗ було проведено презентацію однієї з військових частин, а в обласному ЦЗ відбулась презентація всіх військових частин розташованих на території області.

          В ході наради було надано розяснення, щодо терміну на який можливо заключити контракт, куди необхідно звернутися для заключення контракту, про умови проходження медогляду і т.п. 

 

Всі новини →