Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Нарада з головами об'єднаних територіальних громад

22/02/2017

22 лютого 2017 року в Миколаївській районній державній адміністрації було проведено нараду, за участі голови - Алли Воробйової, головних розпорядників коштів районного бюджету та представників об'єднаних територіальних громад.

Метою наради було визначення, на рівні об’єднаних територіальних громад, перспектив, пріоритетів розвитку і заходів із реалізації напрямів молодіжної політики, а саме у сфері національно – патріотичного виховання та фізичної культури і спорту, які на сьогодні є одним з пріоритетних напрямів гуманітарної політики держави.

Під час розгляду порушених питань, голова районної державної адміністрації звернула увагу, на необхідності проведення інвентаризації існуючих місцевих програм у напрямі децентралізації. Були детально розглянуті та проаналізовано питання виконання місцевих бюджетів делегування коштів на розвиток відповідної інфраструктури, виконання делегованих повноважень.

Кожна територіальна громада висловила своє бачення майбутніх планів та перспектив реалізації програм. Найбільша увага приділялась проблемним питанням розвитку освіти, культури, медичного забезпечення, спорту.

Алла Воробйова закликала присутніх до конструктивної співпраці у цих галузях між сільськими радами та районної владою. 

 

Всі новини →