Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Миколаївський районний центр зайнятості надав послуги відбуваючим покарання в Ольшанській виправній колонії.

24/02/2017

З метою здійснення громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених, сприяння органу і установі виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених, створенні належних умов їх утримання, надання допомоги в соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання 23 лютого поточного року спостережна комісія, створена при Миколаївській РДА, відвідала Ольшанську виправну колонію № 53. До складу комісії входить директор Миколаївського РЦЗ,   Ткачук Олександр Петрович.

Звертаючись до засуджених Олександр Ткачук наголосив, що навіть у складних соціально-економічних умовах, в яких перебуває на даний час наша держава, питання соціального захисту, реабілітації засуджених, що повернулись із місць позбавлення волі, зокрема їх працевлаштування, є одним із найважливіших напрямків роботи з певними категоріями громадян. 

Засуджені були ознайомлені з умовами реєстрації в центрах зайнятості. Було представлено ряд послуг, які надає служба зайнятості шукачам роботи, зокрема тим, що звернулись по допомогу після повернення з місць відбування покарання та було дано консультації щодо особливостей їх працевлаштування. Директор МРЦЗ наголосив про можливість проходження професійного навчання під замовлення роботодавця та прийняття участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру.

Заступник директора Кристина Висоцька довела присутнім інформацію щодо наявних на даний час в районі вакантних місць, яких на сьогоднішній день особливо потребує ринок праці. Ознайомила з можливістю працевлаштування, технікою пошуку роботи та проходженням співбесіди з роботодавцем.

В ході зустрічі виник активний діалог. Всі присутні засуджені отримали відповіді на свої запитання та їм було надано роздатковий матеріал.

 

 

 

Всі новини →