Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Загальна апаратна нарада

16/01/2017

16 січня 2017 року  голова районної державної адміністрації  Алла Воробйова провела чергове засідання загальної апаратної наради за участю голови районної ради Юрія Пінькового, заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації,  керівників територіальних підрозділів, установ, селищного, сільських голів.  

На початку засідання голова райдержадміністрації ознайомила присутніх з головними подіями які відбулись на території Миколаївського району протягом грудня 2016 року - першої половини січня 2017 року та зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у поточному місяці.

На порядок денний були винесені питання:

1. Про реалізацію державної політики щодо забезпечення стабільного комплексного соціально-економічного розвитку району у грудні 2016 року та план основних заходів, які проводяться райдержадміністрацією у січні 2017 року.

2. Організація і проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними у військових частинах, військова служба за контрактом, організація та ведення військового обліку працівників і війсоковозобов’язаних;

3. Про підсумки роботи із зверненням громадян у Миколаївській райдержадміністрації та про дотримання вимог постанови Кабіне Міністрів України від 13.05.2004 року № 630 “ Про стан виконавської дисципліни в органах виконавчої влади та заходи щодо її зміцнення”, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації за 2016 рік.

4. Різне

Значна увага під час розгляду питань порядку денного була приділена пошуку шляхів вирішення проблем, що виникають в результаті процесу децентралізації, зокрема забезпечення життєдіяльності освітньої та медичної галузі в новостворених ОТГ.

За результатами проведення загальної апаратної наради голова райдержадміністрація надала відповідні доручення.

 

 

Всі новини →