Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ У ЗВ'ЯЗКУ З ПОГІРШЕННЯМ ПОГОДНИХ УМОВ

05/01/2017

У зв’язку з погіршенням погодних умов на 6-8 січня, прогнозованими снігопадами, хуртовинами та зниженням температури повітря до мінус 20 градусів, Миколаївська районна державна адміністрація звертається до вас з наполегливим проханням урахувати ці попередження і вжити всі необхідні заходи безпеки. 

Просимо без нагальної потреби обмежити пересування транспортними засобами між населеними пунктами області.  Забезпечити необхідний запас продуктів харчування та ліків першої необхідності.

Крім того, просимо жителів Миколаївщини звернути увагу, що в населених пунктах працюють стаціонарні пункти обігріву.

Також у Миколаївській  районній державній  адміністрації будуть працювати чергові, до яких можна звернутися в разі виникнення надзвичайних ситуацій: 48-05-24 

Миколаївська районна державна адміністрація вживає всі необхідні заходи для забезпечення життєдіяльності Миколаївського району та безпеки її жителів. Всі служби області переведені в режим цілодобової роботи в умовах надзвичайної ситуації. 

Проведено роботу щодо мобілізації важкої техніки для розчистки доріг, яка знаходиться у користуванні приватних сільгосппідприємств. Також при потребі буде задіяна техніка військових частин Миколаївщини.

 

Всі новини →