Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Обласний дитячий конкурм

09/10/2017

7 жовтня в м. Миколаїв в обласному палаці культури «Молодіжний» відбувся обласний дитячий конкурс «Квітка Прибужжя», у якому свої яскраві таланти презентували 15 дівчат із різних куточків Миколаївщини віковою категорією від  9 до 12 років. 

Захід відбувся за сприяння управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації та управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. 

                Оцінювало творчі здібності конкурсанток кваліфіковане журі – фахівці сфери культури області на чолі з директором Миколаївського обласного центру народної творчості, заслуженою артисткою України Наталією Баштовою. Узяла участь у роботі журі конкурсу й депутат обласної ради Надія Іванова, яка завітала на свято із солодкими подарунками для конкурсанток.

Миколаївський район на обласному конкурсі  представляла Діана Юркевич с. Кир’яківка  (керівник Надія Тарановська).  Діана здобула перемогу - І місце у номінації «Найграційніша квітка Прибужжя», адже, з першої хвилини виступу на сцені дівчинка оволоділа залом завдяки своїй неперевершеній грації і яскравому костюму, який запам’ятався глядачам гарним капелюхом у вигляді червоної троянди.

Усі переможниці конкурсу були нагороджені дипломами управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА, а також цікавими подарунками від Миколаївського обласного центру народної творчості.

Протягом свята всім гостям і учасницям конкурсної програми свої танцювальні композиції дарував хореографічний колектив «Victoria Danсе» Миколаївського міського палацу культури «Молодіжний», керівник Вікторія Кошова.

Приємно усвідомлювати – живе українська народна культура, квітує талантами українська земля, не відвернулись люди від життєдайного народного мистецтва, а це означає, що ніколи не перерветься духовний зв’язок поколінь.

Зичимо всім учасникам конкурсу професійного зростання, щирого спілкування, духовного єднання та блискучого мистецького майбутнього!!!

 

Всі новини →